Certifikat analize

Certifikat analize za svaku seriju proizvodnje, ukoliko je potrebno, može se dostaviti s proizvodima. Svi certifikati analize mogu se preuzeti s našeg website-a navodeći broj proizvoda i broj grupe proizvoda otisnutog na etiketi.

 

U certifikatu analize navedeni su:

Ime proizvoda i stupanj kvalitete

GRAM MOL identifikacijski kod proizvoda i … ;

Broj analize koji omogućava praćenje svih informacija vezano uz proizvodnju, testiranje i pakiranje;

Šifra proizvoda,  koji identificira metodu analize i potvrđuje prikladnost proizvoda;

Specifikaciju proizvoda, koje predstavljaju granice tolerancije ;

Analitički rezultati s prikazanim stvarnim vrijednostima za najvažnije tvari;

Datum odobrenja analize;

Materijale korištene u analizi (i analitičku metodu ukoliko je potrebno);

Datum isteka roka.

Vrijednosti prikazane u certifikatu analize dobivene su koristeći najnaprednije analitičke tehnike, u skladu s međunarodnim standardima u svim operacijama kalibracije instrumentacije.

DATUM ISTEKA ROKA

GRAM MOL naznačuje datum isteka roka za sve proizvode u katalogu. Datum isteka roka uvijek je naznačen na etiketi prikazujući mjesec i godinu.

Ove upute vrijede za proizvode koji se čuvaju u zatvorenoj ambalaži i pravilno pohranjeni prema preporuci MSDS. Nakon otvaranja preporučamo brzu upotrebu proizvoda imajući u vidu datumu isteka roka. Proizvod je zajamčen samo ukoliko su pakiranja zapečaćena.

Naša tvrtka ne isporučuje proizvode s istekom roka unutar 6 mjeseci, a čiji ukupni rok trajanja prelazi godinu dana. Isto tako, naša tvrtka ne dostavlja proizvode s istekom roka unutar 3 mjeseca, a čiji je ukupni rok trajanja manji ili jednak jednoj godini.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Uporaba kolačića na web stranica

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

Upravitelj kolačića

Gram-Mol d.o.o.